Particulier

Verkeersongeval

Header afbeelding: Verkeersongeval

Letselschade door verkeersongeval

In het drukke verkeer van vandaag de dag zit een ongelukje in een klein hoekje. Als het bij een deukje blijft, of een verbogen voorvork, is de schade nog wel te overzien. De betrokkenen vullen een schadeformulier in en de verzekering regelt de rest. Simpel toch?

Als u bij een ongeluk gewond raakt is het al snel niet meer simpel. U heeft dan naast zaakschade ook letselschade. Als u wat ernstiger gewond bent lopen de kosten snel hoog op. Bij blijvend letsel zijn de gevolgen vaak niet goed te overzien. Als het ongeval is veroorzaakt door iemand anders, hoeft u deze kosten gelukkig niet zelf te betalen, maar heeft u recht op vergoeding van uw letselschade door de verzekeraar van degene die u heeft aangereden.

Voordat u krijgt waar u recht op heeft, moet er vaak stevig gediscussieerd worden met de tegenpartij. Vaak eerst over de aansprakelijkheid, daarna over de omvang van uw schade. Deze discussie voeren wij graag voor u. Zodat u zich kunt concentreren op het belangrijkste: uw herstel.

Direct een gespecialiseerde letselschade advocaat. Samen naar een oplossing!

Heeft u een vraag over smartengeld na een verkeersongeval, of wilt u graag een persoonlijke situatie bespreken? Aarzel dan niet om ons te bellen op 0522 768 920 of om ons contactformulier in te vullen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of op ons kantoor in Meppel.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. In de wet staat namelijk dat een slachtoffer van letselschade ook de redelijke kosten voor rechtsbijstand bij de tegenpartij in rekening mag brengen. Dat is een hele zorg minder.

De advocaten van Ter Wee behandelen voortdurend letselschade zaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van letsel nauwgezet bij. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Wij geven u helder en concreet advies. Geen lange en onbegrijpelijke juridische verhalen over letselschade waar u niks mee kunt. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!