Particulier

Second opinion

Header afbeelding: Second opinion

Second opinion bij letselschade? Verstandig.

Bij Ter Wee advocaten krijgen wij regelmatig verzoeken van mensen die hun letselschadezaak hebben lopen bij een andere advocaat of bij een letselschadebureau om eens naar hun zaak te kijken. Zij vragen dus om een second opinion in hun letselschadezaak en waarom ook niet?

Als u twijfelt aan de behandeling door uw arts, of wilt weten of de behandeling die hij voorstelt in uw geval ook de beste is, kunt u naar een andere arts voor een second opinion. Een aantal jaren geleden was dat nog ondenkbaar, maar tegenwoordig is dit heel normaal en wordt een second opinion zelfs vergoed door uw zorgverzekeraar.

Het vragen om een second opinion in uw letselschadezaak is eigenlijk net zo vanzelfsprekend. Als u tijdens de behandeling van uw letselschadezaak door een advocaat of letselschadespecialist het idee krijgt dat de behandeling te wensen over laat, of als u twijfelt over de hoogte van het voorgestelde schadebedrag in een eindregeling, is één telefoontje voldoende om een afspraak met ons te maken voor een second opinion. Wij geven u graag op basis van onze kennis en ervaring snel en deskundig advies over uw zaak, zodat u zekerheid krijgt over de vraag of uw belangen optimaal worden behartigd. En dat is een hele geruststelling.

Heeft u ook vragen over uw lopende letselschadezaak? Bel dan voor een afspraak of kom langs op het volgende inloopspreekuur. Wij zijn u graag van dienst.

Direct een gespecialiseerde letselschade advocaat. Samen naar een oplossing!

Heeft u een second opinion vraag, of wilt u graag een persoonlijke situatie bespreken? Aarzel dan niet om ons te bellen op 0522 768 920 of om ons contactformulier in te vullen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of op ons kantoor in Meppel.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. In de wet staat namelijk dat een slachtoffer van letselschade ook de redelijke kosten voor rechtsbijstand bij de tegenpartij in rekening mag brengen. Dat is een hele zorg minder.

De advocaten van Ter Wee behandelen voortdurend letselschade zaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van letsel nauwgezet bij. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Wij geven u helder en concreet advies. Geen lange en onbegrijpelijke juridische verhalen over letselschade waar u niks mee kunt. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!