Medewerkers

Header afbeelding: Medewerkers

mr. Allert Jan ter Wee

mr. Allert Jan ter Wee is advocaat vanaf 2000. Allert Jan heeft zijn studie rechten afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en drijft een praktijk die gericht is op ondernemingsrecht (geschillenbeslechting / procedures) in de breedste zin van het woord, contractenrecht, overnames en algemene voorwaarden en verzekeringsrecht- en aansprakelijkheidszaken (waaronder letselschade). Allert Jan adviseert, procedeert en is voor veel van zijn relaties een voortdurende sparringspartner.

Allert Jan heeft een brede interesse, diepgaand analytisch vermogen en de ervaring om complexe vraagstukken simpel neer te zetten en op te lossen. Naast zijn zakelijke praktijk – voor ondernemingen, instellingen en overheden – en algemene praktijk voor particulieren, wikkelt hij al jarenlang letselschadezaken af. Allert Jan wordt gedreven door de wil en ambitie om voor zijn klanten het maximale te betekenen op een wijze die bij de klant past.

Allert Jan is in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten ingeschreven op het rechtsgebied Ondernemingsrecht, Verzekeringsrecht en Algemene Praktijk. Op grond van deze registraties is hij verplicht om elk kalenderjaar ten minste tien opleidingspunten per geregistreerd hoofdrechtsgebied te behalen.

mr. Marijn de Jong

mr. Marijn de Jong is advocaat vanaf 2017 en is voordien werkzaam geweest in andere (juridische) sectoren. Marijn heeft zijn studie rechten afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij drijft een praktijk die gericht is op behandeling van letselschadezaken en verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. In 2021 heeft hij de LSA-specialisatieopleiding (Grotius) behaald. Marijn is een praktisch ingestelde (letselschade)advocaat met een servicegerichte aanpak die de focus houdt op de belangen van zijn klanten die hem graag naast zich hebben in een moeilijke fase van hun leven. Marijn behandelt letselschadezaken variërend van relatief eenvoudig tot zeer complex. Daartoe is hij uitstekend gekwalificeerd.

Marijn is in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten ingeschreven op het rechtsgebied Letselschaderecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht om jaarlijks ten minste tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde hoofdrechtsgebied.

mr. Christian Wendt

mr. Christian Wendt is begin 2021 begonnen als aanstormend talent bij TerWee advocaten. Christian heeft zijn studie rechten afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen en behandelt zaken in de algemene praktijk met een nadruk op ondernemingsrecht en op de algemene praktijk. Christian is snel, sterk in de juridische beoordeling en kiest voor een gedegen juridische analyse van elke zaak, bij aanvang van de behandeling. Christian is na langere tijd werkzaam geweest te zijn als jurist, als advocaat beëdigd in januari 2022. 

 

Het secretariaat van TerWee advocaten is gepokt en gemazeld in de juridische sector. Hun kennis en service wordt ingezet op de sectoren waarin zij bedreven zijn. Veel vragen kunnen door hen worden afgewikkeld.

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!