Particulier

Overlijdensschade

Header afbeelding: Overlijdensschade

Overlijdensschade voor nabestaanden

De schok van het plotselinge overlijden van een ouder of partner komt altijd hard aan. Zeker wanneer dit overlijden is veroorzaakt door een ander. Bijvoorbeeld in het verkeer, door een onoplettende automobilist of op het werk, door onvoldoende aandacht voor de veiligheid op de werkvloer.

Direct na het eerste verdriet komen ook de eerste zorgen. Hoe moet het nu verder, financieel. Wie betaalt bijvoorbeeld de begrafenis, maar ook, kunt u in uw huis blijven wonen en wie zorgt ervoor dat uw kinderen nog kunnen studeren?

Als nabestaande heeft u, als het wegvallen van uw dierbare te wijten is aan een derde, recht op een schadevergoeding die ervoor zorgt dat u financieel niet in de problemen komt door het overlijden.

Het regelen van een overlijdensschade vergt, naast een gedegen juridische kennis, ook mensenkennis en invoelingsvermogen. Wij hebben de ervaring en betrokkenheid om voor uw belangen op te komen in deze moeilijke tijden. Met onze hulp krijgt u de ruimte voor het verwerken van uw verdriet, terwijl wij uw financiële toekomst veilig stellen door middel van een goede schadevergoeding. Zodat u ondanks alles weer verder kunt met uw leven, hoe moeilijk dat ook is.

Direct een gespecialiseerde letselschade advocaat. Samen naar een oplossing!

Heeft u als nabestaande een vraag over deschadevergoeding na overlijden door een medische fout of dodelijk ongeval, of wilt u graag een persoonlijke situatie bespreken? Aarzel dan niet om ons te bellen op 0522 768 920 of om ons contactformulier in te vullen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of op ons kantoor in Meppel.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. In de wet staat namelijk dat een slachtoffer van letselschade ook de redelijke kosten voor rechtsbijstand bij de tegenpartij in rekening mag brengen. Dat is een hele zorg minder.

De advocaten van Ter Wee behandelen voortdurend letselschade zaken en houden de rechtspraak en literatuur op het gebied van letsel nauwgezet bij. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing. Wij geven u helder en concreet advies. Geen lange en onbegrijpelijke juridische verhalen over letselschade waar u niks mee kunt. Uw belang staat te allen tijde voorop!

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!